Underholdning

Læs om det forskellige underholdning her

Magisk photoshoot, lørdag kl 10.30-11.30 og 13-14 - eller efter aftale.
Mødested: Efterskolen Epos' telt
Kunne du tænke dig at få taget et magisk portrætbillede? Elever fra Efterskolen Epos kan hjælpe dig med sminke. Du kan medbringe eget kostume eller låne af os.www.efterskolen-epos.dk/
MaksimusGøgler
Maximus Heratikus, gøgler af guds nåde, er erfaren middelaldergøgler og street performer, der optræder på den store scene til Fantasydage. Med hans gøglershow er der sikret den vildeste oplevelse, som man ikke lige ser hver dag.
www.facebook.com/MaximusHeratikus/
HistorierytterneHesteteater
Kom og oplev Historierytterne med deres humoristiske show for børn og voksne, hvor historiske personer og kendte eventyrklassikere kombineres på bedste vis.
Vi befinder os i Renæssancen (året er 1587) og Frederik den 2. s datter Anna skal gerne forloves. Men hvordan går det, finder vi en udkåren i tide, eller må hun ryge i kloster? Oplev ridderne gøre alt for at imponere den kræsne prinsesse med galanteri, gaver og evner inden for ridderturneringens kunstarter. Hofnarren gør grin og tjenerne må finde sig i lidt af hvert.
www.facebook.com/Historierytterne/
TroldmandenTrylleri
Mennesker fascineres ofte af det, de ikke forstår, og dette danner grundlaget for Magiske Kaspers overraskelsesfyldte show, der er et sikkert hit til hver en anledning. Han tryllebinder børn og unge (og ofte også voksne), og overbeviser os om, at trolddom er ganske ægte.
Søren HammerlundMusik og Dans
Middelalder-musik og danse workshop for børn.
Søren Hammerlund og Nanna Barslev inviterer til en sjov workshop med danse, bevægelse, sange og lege fra nordens ældste tider.
På denne spændende workshop for børn, får du lov at spille på forskellige instrumenter såsom slaghumle, trommer og rasler. Måske der også bliver mulighed for at prøve en drejelire.
Børn i alle aldre og andre barnlige sjæle er velkomne
www.virelai.dk
Niels ForsbergKonferencier på scenen
Niels Forsberg er standupkomiker og professionel nørd med årevis af erfaring fra alt fra Comedy Zoo til Fastaval.
Niels har for nyligt udgivet showet ”Dumb Jokes & Dragons” på YouTube, og er også i øjeblikket aktuel i rollespilspodcasten ”Stemmernes Tårn” med Christian Fuhlendorff.
www.facebook.com/sjoveniels
Sagnlandet LejreForedrag – mytologi
Foredraget omhandler hvordan myter og sagaer giver fantasy liv gennem fortolkning, og hvor grænserne går.
Sagnlandet Lejre er historisk arkæologisk forsknings- og formidlingscenter, og formidler bl.a. eksperimentel arkæologi, og vores værksteder laver rekonstruktioner af bl.a. dragter og andet til vores historiske miljøer (vikingetid med Kongehallen, Jernalder med Jernalderlandsbyen Lethra, osv.), så det med ”fortolkning” og hvor grænserne går på det originale materiale og hvornår, det bliver fortolkning osv. er noget, de forvalter i det daglige.
www.sagnlandet.dk
Lars AndersenSkyd som en helt! -workshop
Lars Andersen, som er verdens bedst kendte bueskytte, instruerer og giver tips og tricks til at skyde som en helt. Foruden at have instrueret flere skuespillere fra kendte Hollywood Blockbustere i bueskydning, er han opfinder af spillet Combat Archery, og formand for foreningen Combat Archery Denmark
www.youtube.com/watch?v=BEG-ly9tQGk
VirelaiMiddelaldermusik
Virelai er Danmarks nok mest kendte band indenfor middelaldermusik, stemningsdans og hyggespredning.
Virelai underholder hele weekenden, og man kan kende melodiernes unikke klang fra f.eks. Skammerens Datter og Tempelriddernes Skat.
www.virelai.dk
GordonsKampshow
Gordons kampgruppe viser blankvåbenkamp fra sin bedste side, alt imens deres trofaste herolder holder sind i kog og spændingen ved lige.
Forfatter Christina RamskovForedrag
Fra ide til bog –
rejsen for en ordblind forfatter.
www.facebook.com/forfatterchristinaramskov
BueXpertenBueskydningskonkurrence søndag.
Er der en bueskytte gemt i dig? Test dine evner med Buexpertens kyndige vejledning.
www.buexperten.dk
Pernille NeergaardPernille Neergaard fortæller om hvordan verdensopbygning af hendes egen bogverden har været.
Hun går i dybden med processen omkring det at opbygge karakterer, samt hvordan rejsen er for helten.
www.forfatterpernilleneergaard.dk