Kostume-catwalk

Søndags Kostume-catwalk for alle i kostumer, heriblandt folk under 13 år.

Til søndagens catwalk kan unge som gamle, der er stolte af deres kostume og klar til at vise det, komme op på scenen og gå på catwalken. Deltag lige meget om kostumet er købt, lavet sammen med forældre, hjemmelavet, rollespilstøj, cosplay etc. Kom med op på scenen og vis dit sejeste kostume frem. ✨

Tilmeldingen ligger samme dag kl. 11 og selve catwalken starter kl. 13. Man tilmelder sig ved kostumeloungen, og der er i alt 45 pladser.

Catwalken er ikke en konkurrence, men er i stedet en fantastisk oplevelse, hvor man også kan få lov til prøve, hvordan det er at stå på en scene foran en masse mennesker, der giver et kæmpe bifald. 🙂

kostume-catwalk

Program for optrædelsen:

— Vi starter tilmelding 2 timer før showstart og kører i 30 minutter fra kl. 11 ti. 11:30. Det vil blive først til mølle og efter 30 minutter vil køen blive lukket, og det vil kun være dem som kom før dette tidspunkt, der får mulighed for at deltage i konkurrencen.

— Når folk bliver tilmeldt noterer vi deltagernes navn, karakter, samt navn og telefonnummer på en værge.

NB: Crew har lov til at lukke tilmeldingen før de 30 minutter er gået, hvis deltagerniveauet bliver udfyldt inden da, så det er også med først til mølle princip.
Vi har et max på 45 deltagere.

— Deltagerne og crew skal opholde sig backstage 15 minutter før showstart, og her dirigerer crew alle deltagerne ind i en kø. Det er også her, vi finder ud af, om vi har nogle deltagere, der ikke kommer alligevel, og om vi skal opdatere listen af deltagere.

— Hver deltager får 10-15 sekunder på scenen til at posere og vise kostumet frem. For at undgå forvirring om hvornår man går op og ned af scenen, får vi en fra crew til at læse børnenes navne op og sige tusind tak til dem, når de skal gå ned igen.

— Når showet er slut, er der en lille gave til alle de fantastiske deltagere, der var med på scenen.