Institutioner

Institutionsdag på Fantasydage

I samarbejde med Lyngby-Taarbæk kommune og Frilandsmuseet inviteres alle landets fritidsinstitutioner, skoler, og andre dagtilbud til at besøge den eventyrlige festival Fantasydage.

Fredag d. 10. september er Institutionsdag på Fantasydage. Dagen byder på en række særlige tilbud og aktiviteter for institutioner og er gratis for alle skoler og børneinstitutioner i Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner. Andre skoler/institutioner betaler 20 kr./barn som afregnes via EAN. Børnene vil, ved indgangen, få et armbånd på, som gælder alle markedets åbningsdage. Dvs. deres armbånd giver gratis adgang HELE weekenden.

Giv jeres børn en uforglemmelig dag. Udover Festivalens store marked og mange spændende workshops og events, er der konkurrencer og rollespil særligt rettet mod børn – især hvis man kommer som skoleklasse eller lignende gruppe. Efter middag kan alle børn deltage i ”Det Store Slag” som vi regner med bliver

Danmarks største Rollespils-slag!

Er du skolelærer, vil det være oplagt at inddrage faglig undervisning i jeres besøg. Underviser du i Dansk, byder festivalen på Historiefortælling og mange elementer fra fantastiske genrer, der kan bruges i et tema om eventyr eller fantasylitteratur. Festivalen i sig selv vil også være et oplagt emne til et essay. Underviser du i Håndarbejde eller Formning, kan man se masser af inspirerende kostumer og håndværk, og lære om hvordan de er blevet til. Underviser du i idræt, er der rollespilskamp med gummivåben og konkurrencer i bueskydning.

Der er masser af siddepladser på markedet, hvor man kan få en lille pause fra alle de mange aktiviteter. Her kan man nyde sin medbragte madpakke eller noget af det lækre mad/drikke, som I kan findes i vores hyggelige krostue.

Tilmelding er en forudsætning for deltagelse.

For mere information kontakt Daniel fra Eventyrridderne på:
daniel@fantasydage.dk eller tlf.: 23 23 49 64