Transport

Find vej

Fantasydage foregår i den nordlige ende af Frilandsmuseet. Den korteste vej til festivalområdet er fra nordindgangen på I.C. Modewegs Vej, 2800 Lyngby Her er der godt med parkeringspladser og kun ca. 250 m ind til festivalområdet.

Frilandsmuseets Hovedindgang, butik og restaurant: Kongevejen 100, 2800 Lyngby

Offentlig transport
Tag S-tog linje E til Sorgenfri station og gå ca. 10 minutter. Bus 184 og 194 stopper lige ved hovedindgangen, Kongevejen 100. Jægersborg-Nærum toget stopper i Brede tæt ved Frilandsmuseets nordindgang. Du kan også planlægge rejsen på rejseplanen.dk.

Parkering

Der er gratis parkering ved Frilandsmuseet. Der er parkeringspladser på den anden side af vejen ved museets hovedindgang på Kongevejen og på hjørnet af Højskolevej og Kongevejen. Ved nord-indgangen på I.C. Modewegsvej er der også en stor parkeringsplads.

Adgang med kørestol
Frilandsmuseets veje er grusbelagte men stabile. På festivalområdet er der græs. Terrænet er kuperet, så det kan være vanskeligt for kørestolsbrugere, men det kan godt lade sig gøre. Der er adgang til handicap-toilet tæt på festivalområdet. Du kan gratis låne en kørestol. Ring i forvejen på 41 20 64 55 i museets åbningstid og bestil kørestolen. Der er handikapparkering lige ved begge indgange.

Her er vores kort over vores festivalområdet. Vi har endnu ikke placeret boder og aktivitet, men når det er på plads, laver vi også et kort over selve festival-pladsen så du kan se hvad der kommer til at lægge hvor.