Arrangørgruppen

Fantasydage arrangeres af Fantasiens Orden. Arrangørgruppen har bred erfaring inden for rollespil, cosplay, events, middelaldermarkeder og underholdning.

Tina Vindahl Kringelum
Hovedarrangør og hovedkoordinator – børneaktiviteter – tina@fantasydage.dk

Tina har 10+ års erfaring med film- og computerspilsudvikling, hvor hun blandt andet i sit virke som producer og tilrettelægger har brugt sit knivskarpe overblik på at komme i mål med diverse produktioner, gallapremierer og andre større events. Hendes interesse for fantasy ses især i hendes storytellingskills i spilverdenen, hvor hun sidder som manuskriptforfatter. Tina har været en del af Fantasydage fra første afvikling, hvor hun startede som frivillig, men hurtigt blev en del af ledelsen og det koordinerende team.

Ida Juul Farver
Boder og publikum – ida@fantasydage.dk

Ida har 20+ års erfaring som event- og projektleder og driver til daglig ReCreate; en virksomhed hvor psykisk sårbare designer og producerer rollespilsudstyr og upcyclede træmøbler og læderudstyr. Hun er udannet i erhvervssprog og ledelse og har spillet rollespil i 23 år, heraf de otte som forkvinde for Rollespilsforeningen Hareskoven.

Christina Bruhn
Aktører, publikum & info – christina@fantasydage.dk

Christina har 10+ års erfaring som pædagog, hvor hun er specialiseret i skole/fritid med profil i natur- og udeliv. Christina har derudover arbejdet som frivillig i flere år på Smukfest, hvor hun har været involveret i alt fra stagecrew, forplejning af kunstnere til at bygge forskellige projekter rundt omkring i området.

Christina har dertil været sekretær for Rollespilsforeningen Hareskoven i nær ved 5 år, og hun har desuden arbejdet professionelt som freelancedekoratør i eventbranchen.

Anna Alberte Krølner
Frivilligkoordinering – anna@fantasydage.dk

Anna er aktiv i både rollespil og cosplaymiljøet. Hun er et komplet foreningsmenneske og har været med til at starte foreningerne Cosplay Youth og Fantasiens Orden. Til daglig er hun ved at afslutte 3.G på htx men bruger også alt for meget tid på bestyrelse og frivilligt arbejde i forskellige foreninger. Hun startede på Fantasydage som frivillig, men kom op i ledelsen til Fantasydage 2023, hvor hun også var frivillig-koordinator.

356189005_644812127700019_3967980328361167259_n