Arrangørgruppen

Fantasydage arrangeres af Eventyrriddernes Rollespilsforening i samarbejde med Københavns Historiske Marked, Frilandsmuseet og Lyngby-Taarbæk kommune. Arrangørgruppen har bred erfaring inden for rollespil, cosplay, events, middelaldermarkeder og underholdning.

Frilandsmuseets information og museumsbutik
Mail: postfriland@natmus.dk
Tlf. 41 20 64 55
Telefontid: Tirs – Søn: 10.00 – 15.00

Daniel Benjamin Clausen
Hovedarrangør – daniel@fantasydage.dk – Tlf: 23 23 49 64

Daniel har mere end 25 års erfaring med at arrangere rollespil og events, og har stået for nogle af Danmarks største rollespil for både børn og voksne. Han har arrangeret faste kampagner i Radiomarken ved Bagsværd sø og pt. ”Det Nye Rige” ved Frieboeshvile i Lyngby, samt et utal af fødselsdage o.lign. Daniel er daglig leder af Eventyrridderne og har stået for rollespilsaktiviteter på Københavns Middelalder Marked, Langelandsfestivalen, Bardatræf, Roskilde Dyrskue, i mange storcentre og på skoler og institutioner.

Ida Juul Farver
Boder og publikum – ida@fantasydage.dk

Ida har 20+ års erfaring som event- og projektleder, og driver til daglig ReCreate; en virksomhed hvor psykisk sårbare designer og producerer rollespilsudstyr og upcyclede træmøbler og læderudstyr. Hun er udannet i erhvervssprog og ledelse og har spillet rollespil i 23 år, heraf de otte som forkvinde for Rollespilsforeningen Harreskoven.

Louise Duus Bargholz
Rollespilsaktiviteter – louise@eventyrridderne.dk

Louise har igennem fem år været med til at arrangere og afvikle Rollespilsaktiviteter på Københavns Middelaldermarked og Roskilde Dyrskue, og er eventkoordinator i Eventyrridderne. Hun er uddannet pædagogisk assistent og læser nu til pædagog på Københavns Professionshøjskole. Hun har rig erfaring med at arbejde med børn i alle aldersgrupper.

Anne Sofie Bacher
Sociale medier og cosplay – anso@fantasydage.dk

Anne Sofie har afviklet events for Eventyrridderne i tre år og cosplayet i over fem år; det sidste halve professionelt som AnsoCosplay. Hun har op mod 50.000 følgere på sociale medier, og har blandt været ansvarlig for Sociale Medier på Langelandsfestivalen.

Simon Calmar Petersen
Sikkerhedsansvarlig

Calmar har 10 års erfaring med sikkerhed og logistik ved events i både ind- og udland. Til daglig arbejder Calmar som disponent ved brandvæsnet, hvor han også fungerer som brandmand og holdleder. Derudover underviser Calmar i Elementær Brandbekæmpelse, Radiokommunikation og udarbejde af sikkerheds- og beredskabsplaner.

Kim Czichelski Svejgaard
Middelaldertelte og materiel

Kim er hovedarrangør for Københavns Historiske Marked (tidligere Københavns Middelalder Marked). Igennem 13 år har han bygget markedet op til et af Danmarks største, der sidst (Pinsen 2019) havde mere end 41.000 gæster. Kim tager middelalderen med til Frilandsmuseet og bidrager med telte, borde-bænke og et hav af rekvisitter.