Crew

En festival består ikke kun af gæster. Vi får brug for masse af hjælpende hænder, hvis vi skal gøre Fantasydage til det bedste eventyr-event i Danmark. På denne side finder du information og tilmeldingsblanketter til to af hovedgrupperne, der bidrager til eventet: Aktører og Frivillige.

AKTØRER: skaber festivalens indhold som performere, NPCer, foredrags- og workshopholdere.

FRIVLLIGE: festivalens sande helte: sørger for for alt det praktiske og nødvendige, der får eventet til at løbe rundt.

Bliv Aktør

Kan du optræde? Elsker du at skabe rollespil for andre? Vil du gerne arrangere en turnering eller konkurrence? Har du et foredrag eller en workshop du gerne vil dele, men mangler den rigtige lejlighed eller det rette publikum?

Aktører skaber skaber indholdet på Fantasydage. Aktiviteterne er mange og forskelligartede, men fælles for dem alle er, at de underholder og interagerer med festivalens gæster. Nogle bemander en post med bueskydning eller sværdkamp. Andre spiller en rolle, der sender børn på skattejagt efter magiske hemmeligheder. Andre igen optræder med musik, dans eller afholder workshops, konkurrencer eller turneringer. Og nogle bevæger sig bare gennem mængden og fremviser kostumer eller spreder glæde, smil og hygge. Uanset hvad dit talent eller din interesse er: hvis det har noget med fantasy at gøre, er der plads til det på festivalen.

Hvis du er en del af en gruppe, og I er gode til at skabe hygge og stemning, er I velkommen til at slå et telt op på festivalen. Grupper, der er med til at opbygge og udvide eventyret på pladsen, hvad end det er gennem rollespil, historisk formidling, cosplay eller noget noget helt fjerde, er meget velkomne.

Bliv Frivillig

Som frivillig får du mulighed for at opleve markedet på en helt speciel måde. Du får lov til at komme bag om tæppet, opleve de festlige aftener i bålets skær og blive en del at et helt fantastisk hold.

Vi lover:

  • Fri forplejning og mulighed for overnatning i fællestelte
  • Gratis adgang til markedet, når du ikke er på vagt
  • Crew-t-shirt med vores våbenskjold på
  • Muligheden for at sætte DIT præg på Fantasydage
  • Et fantastisk eventyrligt fællesskab

Vi forventer af dig:

  • At du har godt humør og gå-på-mod
  • At du er på markedet hvis muligt 2 af de 3 åbningsdage, ellers bedes andet skrives på tilmeldingen under: andet du gerne vil fortælle os. (Man skal arbejde minimum 2 dage før man får en t-shirt)

Tilmelding

Alle frivillige er opdelt i forskellige hold, som har forskellige arbejdsopgaver. Når du tilmelder dig kan du ønske, hvilke hold du gerne vil være på. Det er også muligt at hjælpe med opsætning eller nedpilning. Så hvis du vil afpudse dine telt-evner eller bygge en masse installationer, så meld dig endelig til at hjælpe os før/efter markedet. Der vil selvfølgelig være forplejning og mulighed for at overnatte.