Crew

En festival består ikke kun af gæster. Vi får brug for masser af hjælpende hænder, hvis vi skal gøre Fantasydage til det bedste eventyr-event i Danmark. På denne side finder du information og tilmeldingsblanketter til to af hovedgrupperne, der bidrager til eventet: Aktører og Frivillige.

Spørgsmål? Send gerne en mail til frivillig@fantasydage.dk

AKTØRER: skaber festivalens indhold som performere, NPCer, foredrags- og workshopholdere.

FRIVILLIGE: festivalens sande helte: sørger for alt det praktiske og nødvendige, der får eventet til at løbe rundt.

Bliv Frivillig

Som frivillig får du mulighed for at opleve markedet på en helt speciel måde. Du får lov til at komme bag om tæppet, opleve de festlige aftener i bålets skær og blive en del at et helt fantastisk hold.

Vi lover:

  • Fri forplejning og mulighed for overnatning i fællestelte
  • Gratis adgang til markedet
  • Muligheden for at sætte DIT præg på Fantasydage
  • Et fantastisk eventyrligt fællesskab
  • En masse fordele du kan læse mere om her

Vi forventer af dig:

  • At du har godt humør og gå-på-mod
  • At du er over 13 år, eller har dine forældre/værge med dig. (Visse poster kræver dog at du er ældre)
  • At du kan arbejde selvstændigt

Tilmelding

Der er masser af goder og fordele ved at være frivillig! Klik her for at se dem alle sammen.

Alle frivillige er opdelt i forskellige hold, som har forskellige arbejdsopgaver. Når du tilmelder dig, kan du ønske, hvilke hold du gerne vil være på. Holdene er rollespilsaktiviteter, P-vagt/guide, Køkken, Entré /information, Børneaktiviteter, Service (rengøring/skrald), Cosplay og Fotografer.  Det er også muligt at hjælpe med opsætning eller nedtagning. Så hvis du vil afpudse dine telt-evner eller bygge en masse installationer, så meld dig endelig til at hjælpe os før/efter markedet.

Bliv Aktør

Aktører skaber skaber indholdet på Fantasydage. Aktiviteterne er mange og forskelligartede, men fælles for dem alle er, at de underholder og interagerer med festivalens gæster. Nogle bemander en post med bueskydning eller sværdkamp. Andre spiller en rolle, der sender børn på skattejagt efter magiske hemmeligheder. Andre igen optræder med musik, dans eller afholder workshops, konkurrencer eller turneringer. Uanset hvad dit talent eller din interesse er: hvis det har noget med fantasy at gøre, er der plads til det på festivalen.

Bemærk at vi ikke automatisk godkender alle ansøgninger, men forbeholder os retten til at at udvælge de bedste og mest underholdende blandt ansøgningerne.
Du får direkte besked om du bliver udvalgt eller ej.

Grupper

Hvis du er en del af en gruppe, og I er gode til at skabe hygge og stemning, er I velkomne til at slå et telt op på festivalen. Grupper, der er med til at opbygge og udvide eventyret på pladsen, hvad end det er gennem rollespil, historisk formidling, cosplay eller noget helt fjerde, er meget velkomne.

Ansøgning

Kan du optræde? Elsker du at skabe rollespil for andre? Vil du gerne arrangere en turnering eller konkurrence? Har du et foredrag eller en workshop du gerne vil dele, men mangler den rigtige lejlighed eller det rette publikum?

Så ansøg om at blive aktør til Fantasydage!