Bliv bodholder

Er du kreativ? Kan du et fantastisk håndværk, du gerne vil vise frem? Eller har du et spændende varesortiment at sælge ud af? Så er det din bod, vi gerne vil have med til Fantasydage. Vores ambition er at danne rammen om Danmarks største og bedste Fantasy-marked. Så hvis dine varer eller kreationer er relevante for Fantasy-nørder, er det bare med at få meldt dig til.

Bodholdere til Fantasydage er inddelt er i 3 kategorier:

Håndværker
Udøver du et relevant håndværk, kan du vise dine metoder og værktøjer frem under markedet, og kan sælge hvad du fremstiller.

Formidling
Formidler du viden, historie, passion eller andet spændende. Har du en formidlingsbod, må du gerne gøre reklame for et spil, event, din viden, håndværk eller lidenskab, men du må ikke sælge på markedet.

Salgsbod
Sælger du færdiglavede varer: kostumer, latexvåben, rustninger, mjød – alt hvad du kan komme i tanke om, så længe det er i den eventyrlige genre. Salgsboder, der opnår en vis omsætning, betaler tiende til markedet. OBS: Hvis det kommer til, at vi af pladshensyn skal prioritere imellem salgsboder, vil varer som bodholder selv har kreeret eller designet blive prioriteret.

Vil du vide mere om at have en bod på Fantasydage så skriv til ida@fantasydage.dk.

Bliv mikro-bodholder

Vil du gerne være en del af vores Artist Alley med andre udstillere? Eller har du et mindre varesortiment? Så er det din mikro-bod vi gerne vil have med til Fantasydage.

Læs mere om mikroboder og tilmeld dig her